דניאל בוז'ו

בית הקוניאק דניאל בוז'ו נוסד על ידי סר אלארד שפתח מזקקה קטנה בשנת 1805.
המזקקה הייתה ממוקמת בכפר קטן בן 250 איש בשם סן-טרף, בשרנט, בלב אזור גראנד שמפיין.
בהתחלה השטח שברשותו היה זעיר והוא היה צריך לקנות את רוב חומרי גלם מכורמים מקומיים, אך כיום המשפחה מחזיקה 250 דונם של קרקע באיזור גראנד שמפיין, שבה גדלים בעיקר ענבי אוני בלאן. היקף הייצור אולי לא גדול, אך תהיו בטוחים שהאיכות מכובדת ביותר.
בעליה הנוכחיים של החברה, פראנסוה בוז'ו, אומר:
"הקוניאק שלנו הוא משקה נקי המיוצר תוך התחשבות במסורת העתיקה. אנחנו תמיד הולכים בעקבות המורשת של אבותינו, גם אם זו הדרך הקשה ביותר בשוק היום."
זו הסיבה שהמוצרים של דניאל בוז'ו פופולרים כל כך בקרב אניני טעם שמבינים מהו קוניאק איכותי.