פרנסואה וואייה

הכרמים של בית Francois Voyer גדלים עוד מימי המהפכה הצרפתית על אדמות שני כפרים עתיקים: ורייר (Verrieres) ואמבלוויל (Ambleville). שני כפרים אלה ממוקמים באזור גידול היין הטוב ביותר בקוניאק – גראנד שמפיין. כבר חמישה דורות של משפחת ווייה-שושה (Voyer-Chauchet) גידלו ענבים על שטחה של טרואר זה, מהם ייצרו קוניאק מאז אמצע המאה ה-19. בן משפחה, הכורם פול אנדרה (Paul Andre), נהיה אחד המומחים הבודדים מבעלי הכרמים המזקק את התוצרת שלו עצמו. הם זיקקו כהילים מצטיינים בטעמם ויישנו את הקוניאק בחביות עץ אלון איכותיות במרתפים הייחודיים "פרדיז" (גן עדן), אותם שידרג פול אנדרה ובתוכם שמר את סוגי הקוניאק הבולטים ביותר. כיום ניתן למצוא במרתפי המשפחה חביות רבות בהן מתיישן קוניאק בן עשרות שנים - חלקן מעל 70 שנה.

כיום החברה מייצרת עשרה סוגי קוניאק שונים, כולל תערובות קוניאק ייחודיות, אשר קיבלו הכרה רחבה בזכות איכותם וטעמם המיוחד. מותג הקוניאק זכה להצלחה מדהימה, קיבל הכרה בינלאומית וגם מדליות זהב רבות בתחרויות בינלאומיות שונות - אחד מהם אפילו זכה בתואר "קוניאק בן ה-50 הטוב ביותר" בתחרות סגונזאק, בירת אזור גראנד שמפיין. את הקוניאק של Francois Voyer ניתן למצוא היום בתפריט מסעדות יוקרה וברים בכל העולם, והעיתונות הבינלאומית לא חדלה מלשבח את מוצר זה בביקורות.